Home » blog » Carport: een waardevolle toevoeging aan uw blokhut

Carport: een waardevolle toevoeging aan uw blokhut

Als u nadenkt over een stijlvolle blokhut of tuinhuis dan denkt u misschien niet direct aan een carport. Uw garage staat waarschijnlijk vol met de grasmaaier, fietsen en andere dingen die opgeborgen moeten worden, maar het is eigenlijk zonde dat u de auto nu niet meer binnen kan zetten. Als u uw auto buiten laat staan ontstaat er sneller roest, daarnaast is de hitte in de zomer ook niet bevorderlijk voor het interieur en het dashboard.

Bij Dé Blokhutproducent produceren we blokhutten, tuinhuizen, overkappingen en carports op maat naar uw wensen en behoeften. In deze blog vertellen we meer over de soorten carports die wij te bieden hebben en wat de voordelen zijn van een carport. Lees snel meer.

Laadpaal voor uw elektrische auto

Een laadpaal zetten onder de carport is een slimme en handige manier om uw elektrische auto op te laden terwijl deze beschermd wordt tegen weersinvloeden. Ook hoeft u geen lange kabels meer naar uw auto te slepen, maar de auto kan gemakkelijk ingeplugd worden aan de laadpaal.

Naast dat de carport met laadpaal functioneel is, is er ook nog genoeg ruimte om op de blokhut zonnepanelen te plaatsen. Hierdoor kunt u de auto opladen met de opgewekte elektriciteit door de zonnepanelen. Dit is kostenbesparend en milieuvriendelijk. Daarnaast geeft het een flinke meerwaarde aan uw woning.

Auto buiten laten staan

Het lijkt misschien onschuldig om uw auto het hele jaar door buiten te laten staan, maar niks is minder waar. Het langdurig buiten staan kan schadelijk zijn voor uw auto, vooral als deze blootgesteld wordt aan barre weersomstandigheden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan aantasting van de lak of rubberen onderdelen van uw auto die eerder vervangen moeten worden. Ook is de kans kleiner dat er schade ontstaat door bijvoorbeeld afgebroken takken of dennenappels.

Wanneer uw auto onder de carport staat, heeft u hier enorm veel gemak van. De auto bevriest veel minder snel hoeft ook minder vaak gewassen te worden. Wanneer u de luxe heeft dat de carport aan de woning geplaatst kan worden, kunt u bij nat weer zelfs droog in uw auto stappen; wat een luxe!

Enthousiast geworden? Kom langs in de showroom!

Bij Dé Blokhutproducent hebben we allerlei soorten tuinhuizen, kapschuren, overkappingen en accessoires zoals glazen schuifwanden. Het bijzondere aan onze dienstverlening is dat wij alles op maat maken naar uw wensen en behoeftes. Wij nemen u mee in het hele proces en kunnen ook de montage verzorgen. Kom langs in onze showroom in Emmen of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Share This