Houten overkapping

Samen buiten genieten in zomer én winter!

Home » Onze collectie » Houten overkapping

Creëer een prachtige en praktische plek in de tuin

Ziet u het al voor zich; een prachtige houten overkapping in de tuin waar u samen met het gezin of met vrienden kunt borrelen of dineren? Met een mooie loungeset of eettafel onder uw houten overkapping creëert u een comfortabele plek voor iedereen. Wanneer u deze uitbreidt met onze luxe glasschuifwanden, kunt u heerlijk onder alle weersomstandigheden genieten van het buitenleven.

Een houten overkapping aan uw woning

Met een houten overkapping aan uw woning breidt u uw woning op een eenvoudige, maar sfeervolle manier uit. Ook is het mogelijk de overkapping in afmeting te laten aanpassen zodat deze geschikt wordt als carport voor uw auto of camper.

Uw op maat gemaakte houten overkapping

Al onze houten overkappingen worden in onze eigen productiefaciliteit op maat voor u gemaakt. Hierdoor kunnen we de overkapping helemaal naar uw wensen samenstellen, compleet met alle opties die u wenst en in de afmetingen die bij uw tuin of woning passen.

Er zijn vele opties mogelijk om de houten overkapping perfect aan te laten sluiten bij uw voorkeuren. Wilt u graag extra veel daglicht onder de overkapping? Dan is de additionele daglichtmodule een stijlvolle optie. Deze module is voorzien van gehard glas en is toepasbaar op al onze constructies met een plat dak.

Persoonlijke begeleiding

Voor een onderhoudsvrij alternatief kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze aluminium overkappingen. Naast houten en aluminium overkappingen vindt u bij Dé Blokhutproducent onder andere houten blokhutten en tuinhuizen, kapschuren, garages en ook glasschuifwanden, waarmee u van de overkapping of blokhut een ware tuinkamer maakt.

Kom eens langs in onze sfeervolle showroom in Emmen om enkele constructies in het echt ervaren. Ons team helpt u tijdens een vrijblijvende afspraak graag met het samenstellen van de perfecte houten overkapping voor in uw tuin. We laten u graag verschillende houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden zien en we gaan samen aan de slag met het ontwerpen van de overkapping of blokhut die bij u past.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op