Over Dé Blokhutproducent

Meer over ons of onze producten

Home » Over ons
K

Wie zijn wij?

Over Dé Blokhutproducent

Samen optimaal genieten van het buitenleven, daar zet ons enthousiaste team zich dagelijks voor in. Wij als 'Dé Blokhutproducent' produceren, behandelen en monteren blokhutten, buitenverblijven, kapschuren en overkappingen. Ook zijn we gespecialiseerd in het leveren en monteren van duurzame aluminium overkappingen en stijlvolle glasschuifwanden, in nieuwe of bestaande overkappingen.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte aan méér dan standaard blokhutten. Al sinds 2009 produceren wij in eigen beheer houten constructies, zoals tuinhuizen en overkappingen. In de loop der jaren hebben wij onze dienstverlening steeds verder uitgebreid aan de hand van de wensen van onze klanten.

Heeft u een tuin met een schuine hoek erin of wilt u een tuinhuis of blokhut met een unieke uitstraling of een bijzondere dakconstructie? Wij produceren al onze houten producten zelf, in onze eigen productiehal in Emmen. Hierdoor zijn we flexibel en in staat om veel maatwerk wensen op het gebied van tuinhuizen en overkappingen voor u te realiseren.

Persoonlijk advies

Productie op maat

Vakkundige montage

Onze showroom en productiehal in Emmen

In december 2021 hebben we onze intrek genomen in de winkel in de voorzijde van ons prachtige pand aan de Oosterbracht 6 in Emmen. Daarachter, in hetzelfde pand, vindt u onze productiehal.

Tijdens een telefonische afspraak of bij uw komst in onze showroom nemen we al uw wensen en voorkeuren met u door. We laten u graag kennismaken met ons assortiment aan houtsoorten en afwerkmogelijkheden. U kunt hier verschillende voorbeelden van blokhutten, aluminium overkappingen en glasschuifwanden bewonderen en de materialen voelen, zo krijgt u écht een goed gevoel bij hoe úw tuin eruit kan komen te zien.

Persoonlijke aandacht en advies staan bij ons centraal. Wij denken graag met u mee, op afstand of in onze showroom.

We produceren zelf en ieder houten product wordt op bestelling volledig op maat gemaakt;

Wilt u volledig ontzorgd worden? Wij doen niets liever! Van betonfundering tot montage van uw blokhut of buitenverblijf, wij kunnen u dit allemaal bieden!

Een uniek kwaliteitsproduct waar u jarenlang van zult genieten!

Wilt u langskomen om uw wensen te bespreken? Onze showroom is te vinden in Emmen, we zijn goed bereikbaar vanuit centraal Nederland. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen, u bent van harte welkom!

Hulp nodig?

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?