Glazen schuifwanden

Geniet alle seizoenen buiten met een glazen schuifwand

Home » Onze collectie » Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand is de perfecte aanvulling

Met een elegante schuifwand op maat voegt u écht iets toe aan uw tuinhuis, tuinkamer of overkapping. U behoudt uw vrije uitzicht over de tuin en zorgt hiermee voor een geweldige verbinding tussen de binnen- en buitenruimtes. De temperatuur in uw tuinkamer is al snel heel behaaglijk zodra de zon schijnt en daarmee is een glazen schuifwand dus ook echt een natuurvriendelijke aanschaf! 

Dé Blokhutproducent is hét adres voor glasschuifwanden en schuifpuien. Daarnaast helpen we u graag met het samenstellen van de perfecte blokhut of overkapping voor uw tuin. Kom langs bij onze showroom in Emmen om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken of neem contact met ons op wanneer u vragen hebt.

Behoud natuurlijk licht met een glazen schuifwand

Met een glasschuifwand zit u heerlijk beschut en toch nagenoeg buiten, ook wanneer het minder zonnig is. Ook geniet u van achter de glazen wand volop van het uitzicht op uw tuin en zorgt zo’n wand voor het behoud van natuurlijk licht. Zo creëert u een heerlijke plek om samen te genieten van een kop koffie of een glas wijn. Ook wanneer u de overkapping als tuinkantoor of atelier gebruikt, is een schuifwand een heerlijke aanvulling.

Wanneer u kiest voor een nieuwe blokhut of tuinhuis, dan kunt u hier direct een perfect passende glasschuifwand bij uitkiezen. Beschikt u al over een overkapping? Ook in een bestaande overkapping of in uw woning kan een glasschuifwand geplaatst worden.

Denkt u aan de fundering?

Een glazen schuifwand of een schuifpui moet natuurlijk precies passen in de ruimte waar u hem wilt plaatsen, het is dan ook van belang dat de inbouwmaten goed opgemeten worden. Ook hier kunnen we u bij ondersteunen.

De fundering van de wand is ook van groot belang, aangezien de glasplaten op de onderrail rusten. Wanneer u een betonplaat heeft, kan de onderrail hierop worden geplaatst. Een alternatieve fundering is een aluminium koker als ondergrond. Deze koker komt over de gehele lengte van de onderrail te liggen en daarmee vangt hij eventuele verzakking van de ondergrond mooi op.

Daarnaast zijn er allerlei verschillende opties en extra’s mogelijk, zoals:

 

  • Diverse kleuren aluminium: crèmewit (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005);
  • De glassoorten helder glas of rookglas;
  • Meenemers waarmee u de glasplaten aan elkaar verbindt en de overlapping kunt bepalen tussen de platen onderling; 
  • Tochtstrips, handvatten of een slotset: kies de opties die u graag wilt en stel zelf uw wand samen. 

Persoonlijk advies tijdens een adviesgesprek

Wilt u graag professioneel advies bij het samenstellen van dé glasschuifwand of schuifpui? Tijdens een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom nemen we u graag mee langs de mogelijkheden. We laten u de materialen, kleuren en opties zien en we geven u tips over de glasschuifwand of schuifpui die perfect bij u past.

Kom spontaan langs of plan een adviesgesprek in, dan weet u zeker dat we alle tijd voor u kunnen nemen.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op