Aluminium overkapping

Dé duurzame plek om samen te genieten!

Home » Onze collectie » Aluminium overkapping

Een elegante overkapping voor uw woning

Een aluminium overkapping is een fantastische toevoeging aan iedere woning. De overkapping biedt u een knusse plek om samen met familie en vrienden buiten te genieten.
Door glasschuifwanden of vaste (zij)wanden toe te voegen aan de overkapping, maakt u er zelfs een heerlijke tuinkamer van. Hier kunt u gedurende alle seizoenen heerlijk beschut genieten van het buitenleven!

Onze overkappingen zijn standaard leverbaar in de kleuren crèmewit (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005) en in diverse afwerkingen verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afgeronde gootkap en staanders voor een landelijke uitstraling. Wenst u liever een strakke en moderne uitstraling? Ook daarvoor hebben we een model dat aansluit bij uw wensen!

We nodigen u van harte uit om langs te komen in onze knusse showroom in Emmen. Hier denken we graag met u mee tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Denkt u bijvoorbeeld over een solide polycarbonaat dak of zou u liever chique glazen dakplaten zien? Beide opties zijn te bekijken in onze sfeervolle showroom en we lichten de verschillende mogelijkheden graag toe. Wilt u meer weten over onze aluminium overkappingen, over onze andere producten of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Maak er een echte tuinkamer van met glasschuifwanden

Bent u op zoek naar méér dan alleen een overkapping: een echte tuinkamer? Door de aluminium overkapping rondom af te sluiten en te voorzien van glasschuifwanden, creëert u een heerlijk lichte en exclusieve extra leefruimte. Met een glasschuifwand in uw nieuwe tuinkamer haalt u het buitenleven naar binnen en geniet u het hele jaar volop van de tuin.

Een aluminium overkapping is volledig modulair op te bouwen. U bepaalt namelijk zelf per zijde of er bijvoorbeeld een glasschuifwand in moet komen of een vaste wand. Voor vaste wanden zijn er diverse opties. Denk bijvoorbeeld aan een vaste glaswand, aluminium klikprofielen of een wand met semi-transparante platen van polycarbonaat. Ook is het mogelijk deze wanden op een later moment nog toe te voegen aan uw veranda. Zo kiest u zelf de stijl die bij u en uw woning past, op het moment dat het u uitkomt.

Kies voor zonwering en geniet van het comfort

Komt uw overkapping op het zuiden te staan? Dan is het goed ook na te denken over zonwering aan uw veranda. Wanneer u kiest voor een glazen dak, is het aan te raden hier een bovendakzonwering op te plaatsen. Voor de glazen wanden zijn er screens beschikbaar. Onze zonwering is volledig elektrisch bedienbaar en hoeft niet altijd helemaal gesloten te worden, u blijft daardoor flexibel met de mate van zonlicht die u onder de overkapping prettig vindt. 

Overkapping op maat, passend bij uw huis

Een aluminium overkapping is een persoonlijke keuze: u wilt natuurlijk graag dat de overkapping perfect aansluit bij uw woning én voldoet aan al uw wensen. Hier helpen we u graag bij. Bij Dé Blokhutproducent zijn de overkappingen op maat leverbaar, zowel met polycarbonaat als met glazen dak. Het materiaal van de overkappingen is van de hoogste kwaliteit en daarmee bijzonder duurzaam en levensloopbestendig. In onze showroom in Emmen helpen we u graag met het samenstellen van de overkapping of tuinkamer die bij u past.

Persoonlijke begeleiding tijdens een adviesgesprek

Een prachtige overkapping waar u avondenlang samen kunt genieten, een op maat gemaakte blokhut in de tuin of zelfs een combinatie van beide: bij Dé Blokhutproducent denken we met u mee omdat elke wens uniek is.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kijken we samen naar uw wensen en naar de mogelijkheden. In onze showroom laten we u verschillende materialen en kleuren zien om u een goede indruk te geven van onze kwaliteit en producten.

Kom spontaan langs bij onze showroom in Emmen of plan een vrijblijvende afspraak in. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op