Een blokhut met een modern design

Samen genieten van een strak belijnd buitenverblijf

Home » Onze collectie » Modern

Geniet van een modern buitenverblijf

Woont u in een prachtig modern huis en bent u op zoek naar een tuinhuis of een buitenverblijf dat er qua design volledig bij aansluit? Een fijne aanvulling voor uw tuin om lang na te genieten op mooie zomerdagen en samen mooie herinneringen te maken.

Alle producten op maat

Al onze blokhutten en overkappingen worden op maat gemaakt, volledig naar uw wensen en specificaties. Met onze robuuste materialen en eenvoudige belijning creëren we een strak vormgegeven buitenverblijf waar u volop kunt genieten van het buitenleven. Bent u benieuwd naar de opties en de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Emmen.

Maak de verbinding tussen binnen en buiten met een moderne blokhut

Wilt u ’s zomers buiten in de schaduw kunnen zitten en nog gezellig lang natafelen? Dit tijdloze ontwerp biedt u een beschutte plek om alles uit het buitenleven te kunnen halen dat erin zit. Dit model bestaat in basis uit een praktisch blokhut-/ schuurgedeelte, die we naar wens combineren met een comfortabele overkapping. Zo maakt u een mooie 2-in-1 combinatie. Wanneer u onze elegante glasschuifwanden zou laten plaatsen onder uw nieuwe (of bestaande) overkapping, creëert u een complete tuinkamer waar u ook bij het schijnen van een aangenaam winterzonnetje al gauw heerlijk kunt zitten.

Passie voor maatwerk

Ons team heeft een grote passie voor prachtige houten producten. Die passie en onze uitgebreide ervaring zetten we graag voor u in. Dit merkt u aan onze aandacht voor details en kennis van materialen.

De breedte en diepte van de blokhut is ons eerste uitgangspunt, samen met het gewenste daktype en de hoogte van het geheel. Al deze maten kunnen door uzelf ingevuld worden; wij produceren uw blokhut op bestelling, geheel op maat.

Onze wandprofielen in grenen of douglas zijn met een zogenaamde mes- en groefverbinding uitgevoerd: dit zorgt voor een optimale afdichting van de wand. De dikte van de wand hangt af van de toepassing en wordt in overleg gekozen: dit varieert tussen een dikte van 28 millimeter en 40 millimeter, tot maar liefst 70 millimeter. Ook is het een mogelijkheid de blokhut te laten isoleren zodat deze het hele jaar door gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een tuinkantoor of beautysalon. Deze en nog veel meer mogelijkheden overleggen we graag met u. Zo stellen we aan de hand van uw wensen de ultieme blokhut samen en denken we graag met u mee om uw droom te realiseren.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Graag nodigen we u uit om de mogelijkheden voor uw moderne buitenverblijf te ervaren in onze showroom in Emmen. Dit type blokhut is geschikt voor echt elke tuin en buurt doordat de nokhoogte standaard maar 235cm is en daarmee ruim onder de toegestane hoogte zit. Uiteraard is deze hoogte naar wens aanpasbaar, net als de breedte- en dieptematen van de blokhut en overkapping.

In onze knusse showroom vindt u verschillende opstellingen van blokhutten. We laten u graag de diverse houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden zien.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze collega’s maken we een schets van het door u gewenste buitenverblijf. Omdat u in onze showroom de materialen en opties ervaart, krijgt u tijdens een afspraak een goed beeld van hoe uw blokhut of overkapping eruit komt te zien. Dit werken we ook graag voor u uit in een passend ontwerp.

Ervaar de voordelen van Dé Blokhutproducent

  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek;
  • Mogelijkheden in zowel grenen als douglas;
  • Zeer uitgebreid assortiment aan ramen en deuren in verschillende stijlen en afmetingen; 
  • Productie op maat, de mogelijkheden zijn eindeloos; 
  • Montage verzorgen onze experts ook graag. 

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op