Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meestgestelde vragen

Home » Veelgestelde vragen
K

Vragen

Vraag en antwoord

Heeft u vragen over onze producten, wilt u meer weten over hoe het zit met bestellen en verzenden of bent u benieuwd naar onze huidige levertijden? U vindt de antwoorden op de meest gestelde vragen hier. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Bestellen & betalen

Hoe kan ik bestellen bij De Blokhutproducent?

Bestellen is mogelijk in een gesprek op onze locatie in Emmen. We kijken hier samen met u naar uw wensen en verwachtingen, maken een tekening en stellen met u een prachtig plan samen. Uiteraard helpen we u ook graag op afstand en kunt u via mail of telefonisch uw bestelling plaatsen.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij levering de betaling per bankoverschrijving in orde maken. Op onze locatie in Emmen kunt u contant of per bankoverschrijving betalen.

Wanneer moet de betaling van mijn bestelling in orde zijn?

Bij alle houten en aluminium constructies vragen wij om een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Dit doen wij omdat we ver voor de levering al met uw bestelling aan de slag gaan. We maken dan ook al kosten om het project voor u te gaan realiseren. Het restant kunt u per bankoverschrijving voldoen voor de levering of voldoen bij levering/aankomst van de monteurs. Dit kan dan per bankoverschrijving.

Levertijd & levering

Wat zijn de levertijden van de producten?

We doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk op het door u gewenste adres te leveren. Hieronder kunt u per productcategorie zien wat de gemiddelde levertijden zijn. Mocht u een specifieke wens hebben omtrent de levertijd, neemt u gerust contact met ons op.

Houten constructies 5-8 weken
Aluminium constructies 4-5 weken
Glasschuifwanden 1-4 weken

 

Ik heb mijn keuze al gemaakt, maar wil de levering pas over 6 maanden hebben omdat mijn fundering dan pas klaar is. Is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Tijdens de gesprekken die we samen hebben, kunt u uw voorkeuren omtrent de levertijd kenbaar maken, hier houden we uiteraard rekening mee.

We nemen vóór de levering contact met u op om te verifiëren of uw werkzaamheden nog op schema liggen. Op deze manier komen we pas bij u leveren en/of monteren wanneer u er klaar voor bent!

Heeft u andere vragen of wilt u een afspraak met ons inplannen om het tuinhuis of de overkapping van uw dromen te realiseren? Neem gerust contact met ons op.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op