Een stijlvolle aanvulling op uw huis en tuin

Samen genieten van een landelijk tuinhuis en een prachtige overkapping

Home » Onze collectie » Stijlvol

Het stijlvolle buitenverblijf dat bij u past

Stelt u zich eens voor: ‘s ochtends wakker worden met een lekker ontbijtje onder uw prachtige landelijke overkapping, waar u heerlijk beschut zit en u volop geniet van het buitenleven. Wij helpen u met het realiseren van het stijlvolle buitenverblijf dat volledig past bij uw woning en bij uw wensen.

Alle producten op maat

Dé Blokhutproducent is uw adres voor schitterende tuinhuizen en blokhutten,
overkappingen, het realiseren van tuinkamers en meer. We maken al onze houten
constructies zelf, in onze eigen productiefaciliteit. Hierdoor zijn we bijzonder flexibel en gaan we verder dan anderen: er is héél veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze gezellige showroom in Emmen.

Passie voor maatwerk

Ons team heeft een grote passie voor prachtige houten producten. Die passie en onze uitgebreide ervaring zetten we graag voor u in. Dit merkt u aan onze aandacht voor details en kennis van materialen.

De breedte en diepte van de blokhut is ons eerste uitgangspunt, samen met het gewenste daktype en de hoogte van het geheel. Al deze maten kunnen door uzelf ingevuld worden; wij produceren uw blokhut op bestelling, geheel op maat.

Onze wandprofielen in grenen of douglas zijn met een zogenaamde mes- en groefverbinding uitgevoerd: dit zorgt voor een optimale afdichting van de wand. De dikte van de wand hangt af van de toepassing en wordt in overleg gekozen: dit varieert tussen een dikte van 28 millimeter en 40 millimeter, tot maar liefst 70 millimeter. Ook is het een mogelijkheid de blokhut te laten isoleren zodat deze het hele jaar door gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een tuinkantoor of beautysalon. Deze en nog veel meer mogelijkheden overleggen we graag met u. Zo stellen we aan de hand van uw wensen de ultieme blokhut samen en denken we graag met u mee om uw droom te realiseren.

Een stijlvolle overkapping of blokhut op maat

Uw wensen staan voorop bij het creëren van uw nieuwe, elegante buitenverblijf. Of u nu op zoek bent naar een overkapping of een tuinkamer aan uw huis of een kapschuur in de tuin, we gaan samen met u aan de slag om uw wensen te realiseren. We helpen u onder andere met het samenstellen, leveren en monteren van:

  • Blokhutten;
  • Kapschuren;
  • Tuinkamers;
  • Aluminium overkappingen;
  • Glasschuifwanden

Wist u dat wij u geheel kunnen ontzorgen, inclusief het aanleggen van bestrating of een betonfundering en de complete montage van uw nieuwe constructie?

Persoonlijke begeleiding van onze adviseurs

Uw stijlvolle overkapping of kapschuur moet natuurlijk perfect aansluiten bij uw woning en bij uw wensen. Om die helder te krijgen, gaan we graag het gesprek met u aan. Tijdens een adviesgesprek in onze showroom tonen we u de verschillende mogelijkheden op het gebied van houtsoorten, afwerkingen, materialen en deuren en ramen. We laten u de opties zien en in onze showroom vindt u enkele constructies die u een goed beeld geven van onze op maat gemaakte producten.

We vragen u om vooraf de ruimte voor de blokhut in uw tuin op te meten. Zo kunnen we tijdens het gesprek direct aan de slag gaan met een schets en een heldere offerte maken. Uiteraard is uw bezoek geheel vrijblijvend.

Kom gezellig bij ons langs of plan een afspraak met een van onze collega’s in. Of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op