Onze werkwijze

Uw dromen omgezet tot realiteit

Home » Onze werkwijze
K

Wij leveren

Maatwerk

Uw nieuwe tuinhuis, blokhut, overkapping of glasschuifwand wordt voor u op maat gemaakt, volledig naar uw wensen. We maken daarom graag kennis met u tijdens een spontaan of gepland gesprek in onze showroom of telefonisch. Vervolgens zorgen we er samen voor dat uw tuinhuis of overkapping uw verwachtingen overtreft!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hulp nodig?

K

Werkwijze

In 6 stappen

Persoonlijk advies

Een telefonische afspraak of bezoek aan onze showroom is een mooi startpunt. Het is fijn als we tijdens het gesprek een goed beeld hebben van de beschikbare maten in uw tuin. Als u dit van tevoren opmeet, kunnen we tijdens het adviesgesprek goed uw wensen doornemen en met u meedenken. 

Een offerte op maat

We ontzorgen u graag tijdens het gehele proces. Wilt u bijvoorbeeld ook een betonfundering laten storten of bestrating laten aanleggen? De montage en behandeling van het geheel uit handen geven? We denken op alle vlakken met u mee en dit vatten we samen in een scherpe offerte. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Ontwerp en uitwerking

Hebben we samen helder hoe uw blokhut of overkapping eruit moet komen te zien? U ontvangt een orderbevestiging waarop uw bestelling duidelijk omschreven staat. Ook gaan wij aan de slag met een ontwerp voor de houten constructies.. Hierin werken we alle materialen en kleuren die we overlegd hebben uit tot een technisch plan. Op deze manier ontstaan er naderhand geen onduidelijkheden; wel zo prettig.

 

Akkoord en productie

Bent u tevreden met het ontwerp? Fijn! Na uw akkoord plannen wij de productie en eventuele montage definitief in. In onze eigen productiehal gaan we aan de slag met het produceren van uw tuinhuis of overkapping. We maken alle houten onderdelen op lengte en brengen de benodigde bewerkingen op alle planken en balken aan. 

Duurzame behandeling

Voor een duurzaam resultaat is het van groot belang dat alle houten onderdelen worden behandeld voordat het geheel opgebouwd wordt. Hierbij is keuze uit (volbad) impregneren of volautomatisch aflakken met onze spuitautomaat. Beide behandelingen gebeuren met inachtneming van de milieuvoorschriften en de producten zijn op waterbasis. We bieden voor beide behandelingen diverse kleurmogelijkheden aan. 

Opbouwen en plaatsen

Is uw tuin er klaar voor? Dan leveren wij in overleg uw bestelling bij u af! Wilt u graag hulp bij de montage van uw aankoop? Ons ervaren montageteam bouwt deze graag voor u op. Op deze manier heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar en wordt u volledig ontzorgt.