Home » blog » De winterse magie van blokhutten: een oase van rust

De winterse magie van blokhutten: een oase van rust

Houdt u van de winter en wilt u heerlijk genieten in uw tuin? Dan heeft u vast weleens gedroomd van een gezellige blokhut, weg van alle drukte. Stelt u eens voor: u, in een sfeervolle blokhut, omgeven door een sprookjesachtig winters landschap. Gewoon u, de stilte, en de pure schoonheid van de natuur.

Als dé Blokhutproducent weten we precies hoe we deze droom kunnen realiseren. Onze blokhutten staan niet alleen mooi in uw tuin, maar zijn ook een toevluchtsoord voor rustzoekers. In deze blog nemen we u mee in de charme van het winterse blokhutleven.

Een blokhut in de winter: rust en eenvoud

Waarom is een blokhut in de winter zo magisch? Nou, allereerst de rust. Weg van de hectiek, omarmd door de serene stilte van een besneeuwd landschap. En dan de blokhut zelf: robuust en authentiek door het gebruik van hout. Het is een plek waar u terugkeert naar de basis, naar wat echt belangrijk is. 

Uw blokhut gebruiken in de winter

Een blokhut is niet alleen te gebruiken in de zomer, maar ook juist in de winter. Steek de openhaard aan en ga lekker zitten om te genieten van het winterwonderland. Maak een lekkere chocolademelk, pak er een boek bij en geniet van de rust om u heen. Wilt u meer weten over blokhutten voor gebruik in de winter? Kom dan langs in de showroom en we vertellen u graag meer. 

Gebruik uw blokhut als hobby- of werkplek

Een blokhut is meer dan alleen een gezellige plek om te genieten in uw vrije tijd. U kunt de blokhut namelijk ook inrichten als hobby- of werkplek. Zo heeft u écht een plek voor uzelf. Dit draagt bij aan optimale concentratie zonder de afleiding van het huishouden en de kinderen. 

Onze duurzame blokhutten en tuinhuizen

Onze collectie aan blokhutten en tuinhuizen is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, ecologisch verantwoorde materialen. Hierbij is er keuze uit (volblad) impregneren of volautomatisch aflakken. Bij beide behandelingen wordt er rekening gehouden met de milieuvoorschriften, mede doordat de producten op waterbasis zijn. Zo geniet u niet alleen langer van uw blokhut of tuinhuis, maar het is ook een verantwoorde keuze voor het milieu. 

Kom langs en stel uw blokhut samen in onze showroom in Emmen!

Op onze website krijgt u al een goed overzicht van ons aanbod aan tuinhuizen, kapschuren, overkappingen en glazen schuifwanden. Daarnaast hebben we ook een overzicht van onze gerealiseerde projecten. Om echter een doordachte beslissing te nemen, nodigen wij u graag uit in onze showroom. Samen stellen we uw ideale blokhut of tuinhuis samen en zorgen we ervoor dat het op maat wordt vervaardigd in onze eigen productiehal.

Bent u enthousiast geworden over een op maat gemaakt tuinhuis in de winter? Aarzel dan niet en kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak direct een afspraak. Wij staan klaar om uw tuindromen te verwezenlijken!

Share This