Blokhut in Drenthe

Samen genieten van een landelijk tuinhuis en een prachtige overkapping

Home » Overkapping Drenthe

Blokhut in Drenthe kopen? Dé Blokhutproducent is hét adres!

Bent u op zoek naar een blokhut in Drenthe? Dan bent u bij Dé Blokhutproducent in Emmen op het juiste adres! Onze sfeervolle showroom in Emmen is gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Assen en Hoogeveen. Hier vindt u een prachtig aanbod met vele soorten blokhutten en tuinhuizen, in allerlei formaten en leverbaar in grenenhout en douglashout.

We gaan graag met u in overleg over uw wensen en voorzien u van advies. Zo creëren we samen de perfecte blokhut voor u. Vervolgens neemt ons ervaren montageteam de montage van de blokhut bij u thuis graag op zich.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan blokhutten of neem contact met ons op.

Uw blokhut in Drenthe op maat laten maken

Bij Dé Blokhutproducent in Drenthe vindt u een groot en gevarieerd aanbod aan blokhutten en tuinhuizen. Al onze blokhutten en tuinhuizen worden op maat gemaakt, in onze eigen productiefaciliteit. Zo kunt u de blokhut dus indelen zoals u dat graag wilt. 

Zoekt u een plek waar u ‘s avonds met het gezin of met vrienden lekker lang buiten kunt tafelen, terwijl u toch comfortabel overdekt zit? Dan is een blokhut met een overkapping een ideale toevoeging. Bent u vooral op zoek naar een praktische blokhut om allerlei zaken op te bergen, zoals uw grasmaaier en ander tuingereedschap? Ook daar zijn blokhutten uitermate geschikt voor. 

Een blokhut is een waardevolle aanvulling in iedere tuin. Het biedt u een sfeervol buitenkantoor of een plek waar u kunt genieten van het buiten zijn. Door uw blokhut uit te rusten met een glasschuifwand creëert u een flexibele tuinkamer waarvan u het hele jaar rond gebruik kunt maken! 

In ons assortiment vindt u onder andere:

Het team van Dé Blokhutproducent in Drenthe staat voor u klaar

Wilt u graag advies bij het samenstellen van de perfecte blokhut? Onze adviseurs staan voor u klaar. We nemen graag uw wensen met u door en kijken naar de beste plek in uw tuin om de blokhut te plaatsen. Nadat we de perfecte blokhut voor u samengesteld hebben, gaat ons team in onze eigen fabriek aan de slag. 

Wanneer uw blokhut gereed is, plannen we een afspraak in om de blokhut bij u thuis af te leveren. Wilt u liever volledig ontzorgt worden? Ons vakkundige montageteam monteert uw blokhut op de juiste plek in uw tuin.

Een tuinhuis, overkapping of blokhut kopen in Drenthe? 

Met een prachtige, op maat gemaakte houten blokhut die perfect past bij uw woning en uw tuin, geeft u uw tuin een prachtige upgrade. Kom eens langs bij onze showroom in Drenthe: u vindt ons aan de Oosterbracht 6 te Emmen. We begeleiden u graag langs de vele voorbeelden van blokhutten en tuinhuizen in ons assortiment. Heeft u een model gevonden, of weet u al precies wat u graag wilt? Dan gaan onze tekenaars aan de slag. 

Wilt u meer weten over onze blokhutten, tuinhuizen of de andere mogelijkheden van Dé Blokhutproducent? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op