Blokhut of tuinhuis in Groningen

Samen genieten van een landelijk tuinhuis en een prachtige overkapping

Home » Blokhut of tuinhuis Groningen

Hét adres in Groningen voor uw nieuwe blokhut of tuinhuis

Bent u op zoek naar een échte aanwinst voor uw tuin: een prachtige houten blokhut of een praktisch tuinhuis? Dan zit u goed bij Dé Blokhutproducent! Een blokhut in uw tuin is de perfecte plek om ‘s avonds lekker te genieten van een gezellige avond met vrienden of familie of om ‘s ochtends te genieten van uw kop koffie. Naast gezelligheid biedt een blokhut veel extra ruimte voor bijvoorbeeld uw gereedschap of fietsen.

Al onze blokhutten worden gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we dé blokhut van uw dromen voor u samenstellen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan blokhutten of neem contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Uw nieuwe blokhut, op maat voor u gemaakt

Iedere tuin is anders en iedereen heeft andere wensen voor een tuinhuis. De materiaalkeuze, wel of geen overkapping, de plaatsing, het formaat en het type deuren: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Bij uw keuze voor een nieuwe blokhut of tuinhuis adviseren we u graag over de mogelijkheden. 

Bij Dé Blokhutproducent vindt u het grootste aanbod blokhutten, overkappingen, tuinhuizen en kapschuren van Groningen! We leveren onder andere:

Creëer nog meer sfeer met een overkapping

Een tuinhuis met een overkapping is een prachtig verlengstuk van uw woning. Het overdekte gedeelte is een heerlijke zithoek waar u beschut kunt genieten van uw tuin. ‘s Zomers biedt het een fijne, schaduwrijke plek. Wanneer het minder mooi weer is, kunt u met bijvoorbeeld terrasverwarmers van de overkapping een behaaglijke en gezellige ruimte maken. Met een glasschuifwand maakt u van de binnenruimte in uw tuinhuis een heerlijk lichte ruimte, waar u het hele jaar plezier aan zult beleven!

Een blokhut of een overkapping kopen in Groningen? 

Bent u op zoek naar een blokhut, een houten overkapping, een aluminium overkapping of een tuinhuis in de omgeving van Groningen? Dan zit u goed bij Dé Blokhutproducent! Onze showroom ligt op een zeer centrale en goed bereikbare locatie, in Emmen. U vindt hier een grote selectie aan prachtige blokhutten en mooie tuinhuizen. Ons team helpt u graag met het samenstellen van de perfecte blokhut, die volledig aansluit bij uw wensen. We leveren de blokhut vervolgens persoonlijk bij u af en ons ervaren montageteam ondersteunt u, indien gewenst, bij het plaatsen ervan. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze blokhutten? Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op