Overkapping in Drenthe

Samen genieten van een landelijk tuinhuis en een prachtige overkapping

Home » Overkapping Drenthe

Hét adres voor overkappingen in Drenthe

Ziet u het al voor zich: met familie en vrienden gezellig barbecueën in de tuin en ‘s avonds, wanneer het kouder wordt, samen heerlijk onder de terrasoverkapping genieten van de warmte van uw terrasverwarmer? Of ‘s ochtends wakker worden met een kop koffie in de geborgenheid van de overkapping? Een overkapping in de tuin is een fantastische plek om samen mooie momenten te beleven! Bij Dé Blokhutproducent vindt u een uitgebreide selectie aan overkappingen en meer, zoals:

In onze showroom in Emmen kunt u kennismaken met ons grote assortiment. Kom langs of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft. Ons team helpt u graag!

Nóg meer genieten van uw tuin met een houten overkapping

Uw tuin is een plek om te ontspannen. Of u nu graag actief bent in bijvoorbeeld een moestuin of vooral geniet van buiten loungen en lekker samen eten, een houten overkapping geeft uw tuin een extra dimensie. Een houten overkapping kan bijvoorbeeld direct aan uw woning gezet worden. Op deze manier creëert u een schaduwrijke plek waar ‘s avonds de warmte lekker blijft hangen: zo kunt u heerlijk lang buiten blijven zitten. Op een vrijstaande locatie in de tuin biedt een overkapping in de vorm van een kapschuur veel extra ruimte om bijvoorbeeld uw gereedschap of uw houtvoorraad op te bergen. 

Houten overkappingen op maat

Bij het kiezen voor een houten overkapping zijn onder andere de plaatsing en het formaat van belang. Het formaat is onder meer afhankelijk van de grootte van uw tuin en van de manier waarop u de houten overkapping wilt gaan gebruiken. Wilt u er spullen opslaan, wilt u vooral een royale loungeruimte of bent u op zoek naar een combinatie van beide? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Onze overkappingen en blokhutten worden op maat voor u gemaakt, zo weet u zeker dat de overkapping perfect aansluit op uw wensen. Bij Dé Blokhutproducent vindt u het grootste aanbod aan overkappingen, kapschuren en tuinhuizen van Drenthe!

Oneindig veel mogelijkheden

Alle houten constructies worden gemaakt in onze eigen productiefaciliteit. Zo zijn we flexibel en kunnen we houten overkappingen en tuinhuizen voor u op maat maken, aan de hand van uw wensen. In ons online overzicht vind u voorbeelden van wat er mogelijk is. Bent u toch op zoek naar een ander formaat of een tuinhuis met een andere deur of extra ramen? Of wilt u uw nieuwe blokhut graag afgelakt met beits ontvangen? We kunnen zelfs een prachtige glasschuifwand inbouwen in uw nieuwe overkapping; dit geeft een prachtige en luxe uitstraling. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Een overkapping kopen in Emmen? 

Wilt u een blokhut of een houten overkapping kopen in de buurt van Emmen, Assen of Hoogeveen? Onze showroom in Emmen is centraal gelegen in Drenthe. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de houten overkapping of het tuinhuis van uw dromen. Doordat wij onze producten in onze eigen productiehal fabriceren, kunnen we een overkapping op maat voor u verzorgen. Kom geheel vrijblijvend bij ons kijken in Emmen of neem contact met ons op voor vragen.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op