Overkapping in Groningen

Samen genieten van een landelijk tuinhuis en een prachtige overkapping

Home » Overkapping Groningen

Dé Blokhutproducent: hét adres voor overkappingen in Groningen en omgeving! 

Samen  ́s ochtends genieten van een kop koffie en een fijn ontbijt of de dag afsluiten met een lekker glas wijn: een overkapping in de tuin is een heerlijke plek om binnen en buiten samen te brengen en mooie momenten te beleven! Dé Blokhutproducent is het adres voor overkappingen, tuinhuizen, kapschuren en glasschuifwanden om van uw tuin en woning een nóg fijnere plek maken. In onze showroom nabij Groningen vindt u een groot deel van onze collectie overkappingen: kom langs en ontdek de perfecte overkapping voor uw tuin!

Upgrade uw tuin met een houten overkapping op maat

Een overkapping van hout geeft een bijzonder sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Kunt u op onze website geen voorbeeld vinden dat perfect aansluit bij uw wensen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij produceren de houten overkappingen zelf en iedere overkapping wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we samen met u kijken naar uw wensen en voorkeuren en de perfecte overkapping voor uw tuin samenstellen.

Een overkapping aan huis

Met een overkapping aan huis vergroot u uw woning. Door een overkapping direct aan uw huis te plaatsen, creëert u op een slimme manier extra woonruimte en verbindt u uw binnenruimte aan uw tuin. Een overkapping aan huis bestaat uit een constructie met aluminium staanders, een dakconstructie van polycarbonaat óf van glas en eventueel met (glazen) zijwanden. Door zijwanden toe te voegen aan de overkapping kunt u het hele jaar genieten van het buitenleven! Bij Dé Blokhutproducent vindt u een ruim overzicht aan overkappingen in de omgeving van Groningen.

Genieten onder een overkapping in de tuin

Lekker genieten van de tuin: een overkapping geeft u dé plek om buiten te relaxen. Een overkapping geeft u een heerlijke plek om toch buiten te zijn als de zon te fel is of wanneer het weer eens tegenzit. Bij Dé Blokhutproducent heeft u de keuze uit allerlei verschillende modellen, formaten en houtsoorten. Vanuit onze locatie nabij Groningen produceren en leveren we onder andere overkappingen met of zonder zijwanden, met een plat dak of juist met een puntdak en zelfs een luxe glasschuifwand behoort tot de mogelijkheden.

Een overkapping kopen in de omgeving van Groningen? 

Twijfelt u over het soort overkapping dat het beste bij uw tuin en uw woning past? Dat begrijpen we; met zoveel mogelijkheden is gedegen advies bij het maken van de keuze voor uw perfecte overkapping belangrijk. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te begeleiden bij het ontwerpen van uw overkapping in Groningen. Kom eens kijken in onze showroom in Emmen of neem contact met ons op. Weet u al wel precies wat u wilt? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op