Tuinhuis in Emmen

Samen genieten van een landelijk tuinhuis en een prachtige overkapping

Home » Tuinhuis Emmen

Wilt u een tuinhuis kopen in Emmen? Welkom bij Dé Blokhutproducent!

Bent u op zoek naar een tuinhuis, een houten blokhut of een overkapping voor uw tuin in Emmen? Dan bent u bij De Blokhutproducent aan het juiste adres: bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan tuinhuizen in allerlei soorten en maten! En vindt u tussen alle voorbeelden op onze website niet het tuinhuis wat u zoekt? Neem dan eens contact met ons op: we maken het tuinhuis van uw dromen voor u op maat.

We beschikken over een grote showroom in Emmen, waar u inspiratie kunt opdoen voor het tuinhuis dat bij u past. In onze eigen fabriek maken we de tuinhuizen zelf, zo zijn we zeer flexibel en maken we het tuinhuis dat perfect aansluit bij uw tuin en uw woning.

Neem een kijkje in ons assortiment aan blokhutten en tuinhuizen of neem contact met ons op.

Uw tuinhuis of blokhut in Emmen, volledig op maat gemaakt

Ziet u het al helemaal voor zich: ‘s avonds gezellig met het gezin eten onder die prachtige nieuwe houten overkapping achterin de tuin? Of bent u op zoek naar een tuinhuis waar u comfortabel binnen kunt zitten of juist uw tuingereedschap kwijt kunt? We begrijpen dat u op zoek bent naar het tuinhuis in Emmen dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. Ons team staat vervolgens voor u klaar om u te helpen bij het ontwikkelen van het perfecte tuinhuis. Verschillende houtsoorten, de afmetingen die passen bij uw tuin en woning, luxe extra´s zoals een glasschuifwand: de mogelijkheden zijn eindeloos.

U vindt bij Dé Blokhutproducent het grootste aanbod blokhutten, overkappingen, tuinhuizen en kapschuren van Emmen en omgeving. We leveren onder andere:

Het team van Dé Blokhutproducent in Emmen staat voor u klaar

Heeft u een tuinhuis gevonden dat voldoet aan al uw wensen? Fijn! Wij gaan aan de slag met het maken van een tekening van het tuinhuis of de blokhut volgens uw maten: zo weet u zeker dat het tuinhuis aan uw verwachtingen voldoet en dat het perfect in uw tuin past.

Vervolgens start ons team in de fabriek met het bouwen van het tuinhuis, inclusief eventuele behandelingen en afwerkingen. We plannen een moment in om het tuinhuis bij u af te leveren, of eventueel bij u te monteren.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van het ultieme tuinhuis voor uw woning in Emmen? We adviseren u graag en denken met u mee over hoe we er echt úw tuinhuis van kunnen maken. Kom langs in onze ruime showroom in Emmen of neem contact op om een afspraak in te plannen.

Een tuinhuis of een overkapping kopen in Emmen?

Geef uw tuin een fantastische upgrade met een prachtig tuinhuis of een heerlijke overkapping. Kom langs bij onze showroom aan de Oosterbracht 6 in Emmen, hier vindt u een grote selectie tuinhuizen, overkappingen en blokhutten, die we volledig voor u op maat kunnen samenstellen. Onze adviseurs kijken met u mee, zo komen we samen tot hét tuinhuis voor u.

Wilt u meer weten over Dé Blokhutproducent of over onze tuinhuizen? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op