Tuinhuis op maat kopen in de buurt van Groningen?

Ontdek tuinhuizen in onze showroom. Kies uit unieke, duurzame ontwerpen voor verschillende doeleinden.

Home » Tuinhuis Groningen

Tuinhuis op maat kopen in de buurt van Groningen? Kies voor De Blokhutproducent!

Ontdek hoe een op maat gemaakt tuinhuis uw buitenruimte compleet kan transformeren. Of u nu wilt ontspannen, werken of uw hobby wilt uitoefenen in uw eigen tuin, met een tuinhuis kunt u het hele jaar door genieten. Wij hebben verschillende soorten tuinhuizen in ons assortiment, waarbij het ook mogelijk is om een glazen schuifwand toe te voegen zodat u bij koud weer de ruimte kunt afsluiten. 

Een tuinhuis samenstellen is een uitdagend proces waar we u graag bij helpen. Bij ons in de showroom in Emmen is het mogelijk om uw ideale tuinhuis samen te stellen. We doorlopen zorgvuldig de stappen, zodat u de juiste beslissing maakt.

Maatwerkoplossingen voor uw ideale tuinhuis in Groningen

Bij Dé Blokhutproducent begrijpen we dat iedereen specifieke wensen heeft, daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan. Er zijn verschillende materialen en stijlen waar u uit kunt kiezen om uw droom tuinhuis samen te stellen. Zo kunt u kiezen tussen verschillende soorten en kleuren hout, passend bij uw huis en tuin! 

Een sfeervol houten tuinhuis samenstellen? Bekijk de opties

Past een houten tuinhuis beter bij de sfeer van uw tuin? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres! Wij hebben veel mogelijkheden als het aankomt op houten tuinhuizen. U kunt kiezen voor een plat dak, een puntdak of zelfs een kapschuur. Om het hele jaar gebruik te maken van uw tuinhuis is het ook mogelijk om glazen schuifwanden toe te voegen. Deze houden het buiten gevoel intact, maar zorgen er wel voor dat u lekker warm binnen kunt zitten. 

Kom langs bij Dé Blokhutproducent en stel uw tuinhuis samen!

Op onze website kunt u een goede eerste indruk krijgen van ons assortiment tuinhuizen, kapschuren, overkappingen en glasschuifwanden. Maar in onze showroom kunt u de verschillende materialen en stijlen komen ervaren. Samen stellen we uw ideale tuinhuis samen en deze wordt vervolgens geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit. 

Enthousiast geworden over een tuinhuis op maat? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak direct een afspraak.

Vrijblijvend advies op maat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 999 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Direct naar

Onze collectie

Showroom

Gerealiseerde projecten

Onze werkwijze

Over ons

Neem contact op